Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Bomba witaminowa

2.0
(0)
Czas
Czas: 30 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

jabłka 2 sztuki
sok z cytryny 1 łyżeczka
orzechy włoskie 1/2 szklanki
żurawina 1 garść
patison kilka szt

Przepis i sposób przygotowania na: Bomba witaminowa

Z patisonów odkroić wierzch, wydrążyć środki i pokroić w kostkę. Całe patisony obgotować w osolonym wrzątku. Jabłka obrać i pokroić w kostkę, skropić sokiem z cytryny. Usmażyć kostkę z patisonów i żurawinę, obrać jabłka. Do farszu dodać posiekane orzechy. Farsz nakładać do patisonów.

UŻYJ W PRZEPISIE

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

jeanette_v 05.02.2012 12:22
Rzeczywiście bomba,...
matii6 21.12.2010 19:25
świetne,same witaminki
Zoso 20.12.2010 21:00
bardzo ciekawe
RenataZ-et 20.12.2010 20:13
Rewelacja
iwa643 20.12.2010 07:09
ciekawe
ada12302 19.12.2010 21:48
super

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak