Sposób przygotowania

Z patisonów odkroić wierzch, wydrążyć środki i pokroić w kostkę. Całe patisony obgotować w osolonym wrzątku. Jabłka obrać i pokroić w kostkę, skropić sokiem z cytryny. Usmażyć kostkę z patisonów i żurawinę, obrać jabłka. Do farszu dodać posiekane orzechy. Farsz nakładać do patisonów.

Komentarze

  • 1
    no-image
    Opublikowano

    ada12302

    super
  • 1
    10547441_831219136896373_3580794721243242267_n
    Opublikowano

    iwa643

    ciekawe
  • 1
    original
    Opublikowano

    RenataZ-et

    Rewelacja
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Zoso

    bardzo ciekawe
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    matii6

    świetne,same witaminki
  • 0
    original
    Opublikowano

    jeanette_v

    Rzeczywiście bomba,...

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !