Sposób przygotowania

Ugotuj ryż w woreczkach. Pieczarki zetrzyj na tarce, uduś z posiekaną drobno cebulą. Wymieszaj ryż, pieczarki, jajka, posiekaną natkę pietruszki, szczypiorek i przyprawy. Uformuj kotleciki, obtoczy w zmielonych otrębach. Usmaż na złoty kolor.

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    RenataZ-et

    Fajne do jakiegoś sosu
  • 2
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    smaczne
  • 1
    original
    Opublikowano

    Motorek

    pycha
  • 1
    original
    Opublikowano

    IKrakowianka

    baaaaardzo smaczne
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Karolcia12

    ciekawy pomysł

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !