Sposób przygotowania

Zetnij wierzchy kalarepek, wydrąż je. Posiekaj miąższ i razem z nim jabłko. Przesmaż je z wątróbką pokrojoną w kostkę, dopraw. Kalarepki zanurz w osolonym wrzątku, potem w zimnej wodzie. Napełnij farszem. Piecz 15 minut w temp. 200 stopni.

Komentarze

  • 3
    original
    Opublikowano

    RenataZ-et

    Lubię nadziewane warzywa
  • 3
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    fajne jedzonko
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    traktorek

    mniam
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Maniek2

    pycha
  • 0
    original
    Opublikowano

    ewaa

    smaczne jedzonko:)
  • 0
    original
    Opublikowano

    ewaa

    smaczne jedzonko:)

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !