Sposób przygotowania

Na rozgrzanym oleju podsmażyć pokrojoną w kosteczkę cebulę. Do mięsa mielonego dodać jedno surowe jajko, bułkę tartą, oraz przygotowaną wcześniej cebulkę. Posolić, dosypać pieprzu czarnego i ziołowego, oraz przyprawy do potraw uniwersalnej Kucharek. Wymieszać dokładnie wszystkie składniki.
Serek topiony plasterkowany pokroić w mniejsze cząstki. Z masy mielonej formować dowolnego kształtu kotleciki, pamiętając by w każdego z nich zawinąć kawałek sera topionego. Obtoczyć w bułce tartej i usmażyć na rozgrzanym oleju.

Do takich nadziewanych kotlecików polecam serek topiony naturalny, z pieczarkami, bądź papryką. Smacznego ;)

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    suzana

    mniam!
  • 0
    original
    Opublikowano

    eli82

    muszę takie zrobić :)
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Karolina92

    ale pysznosci!!!
  • 2
    original
    Opublikowano

    goofy9

    super przepis, na pewno wypróbuję
  • 0
    14589962_10208420256398366_6230213560350416002_o
    Opublikowano

    Wiesława1

    ciekawe

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !