Sposób przygotowania

Owoce morza rozmrozić. Posiekaną cebulę podsmażyć na oliwie. Zalać bulionem i wsypać ryż. Gotować ok. 15 minut, po czym dodać owoce morza, obrane ze skórki i pokrojone w ćwiartki pomidory oraz groszek i czerwoną fasolę. Gotować jeszcze ok. 10 minut. Paellę przed podaniem udekorować listkami mięty. Danie najlepiej podawać na gorąco, tuż po przygotowaniu.

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    suzana

    pychota
  • 1
    original
    Opublikowano

    RenataZ-et

    Lubię takie \"inne\" potrawy
  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Treść odpowiedzi została zablokowana przez administratora serwisu.
  • 1
    original
    Opublikowano

    Seba

    extra

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !