Sposób przygotowania

Kalafior ugotować z dodatkiem soli i cukru. Podzielić na różyczki. Kaszę zalać 1 szklanką wrzącej wody, dodać oliwę i ugotować na sypko. Z białek ubić pianę, dodać do ugotowanej kaszy. Dołożyć natkę pietruszki, utarty ser, żóltka, przyprawić do smaku, wymieszać. Masę wyłożyć do przygotowanego naczynia i zapiec w piekarniku. Podawać z sosem.

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    bami

    Ciekawy przepis :)
  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    super
  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    fajna
  • 1
    img_4054
    Opublikowano

    mela25

    bardzo dobre

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !