Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

zapiekanka z indyka

2.0
(0)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 1 - 2 os.

Składniki:

pierś z indyka 0,6 kg
pieczarki 0,3 kg
ser żółty 0,2 kg
sól do smaku
Przyprawa do drobiu po myśliwsku Prymat

Przepis i sposób przygotowania na: zapiekanka z indyka

filet umyć pokroić lekko rozbić posypać przyprawami usmażyć na złoto,na wierzch położyć pokrojone w plasterki i lekko podduszone pieczarki na oliwie,na pieczarki położyć ser żółty pokrojony w cienkie paski i krótko zapiec w nagrzanym piekarniku.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Robert10 18.04.2011 08:03
smaczna taka zapiekanka
Magdalena80 05.04.2011 23:02
ciekawa propozycja
MAR3STA 19.12.2010 14:00
lubie taką zapiekankę
Małgorzata113 19.12.2010 08:40
świetny przepis

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak