Sposób przygotowania

Ziemniaki i ser przegnieść przez praskę. Cebulę drobno pokroić, zrumienić na tłuszczu. Dodać do ziemniaków, wymieszać z żółtkami, mąką, dodać białka ubite na pianę, przyprawić do smaku solą i pieprzem, wymieszać. Z masy uformować wałek, kroić okrągłe kotlety, otaczać w tartej bułce i smażyć na rozgrzanym tłuszczu. Podawać z dodatkiem sosu.

Komentarze

  • 2
    zdjecie0618_fit-800-600
    Opublikowano

    Margo1

    lubię to
  • 1
    original
    Opublikowano

    Kopiko1983

    Brzmi smacznie!
  • 2
    original
    Opublikowano

    Seba

    smaczne
  • 1
    original
    Opublikowano

    cooleczka

    fajny
  • 1
    original
    Opublikowano

    cooleczka

    fajny

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !