Sposób przygotowania

Cebulę obieramy i kroimy w drobną kostkę. Pieczarki oczyszczamy i kroimy w większą kostkę. Na patelni rozgrzewamy olej, wrzucamy pieczarki oraz cebulę i smażymy około 15-20 minut. Następnie plastry schabu rozbijamy dosyć cienko. Na każdym kotlecie układamy porcję farszu pieczarkowego. Całość zwijamy w roladki, spinamy wykałaczkami. Tak przygotowane roladki panierujemy w jajku oraz bułce tartej i smażymy na rozgrzanym oleju na złoty kolor.

Komentarze

  • 4
    original
    Opublikowano

    Agnieszka_B

    Moje ulubione:)
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Tahitha

    Super, pychotka!!!
  • 2
    ja
    Opublikowano

    IZABELA29

    fajnuisie robię podobne
  • 2
    original
    Opublikowano

    MAR3STA

    smaczne, oj zjadło by się!
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    traktorek

    pyszności
  • 0
    original
    Opublikowano

    mala2021

    pycha
  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Treść odpowiedzi została zablokowana przez administratora serwisu.
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    wolochski

    super
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Aniunia773

    smakowite
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    MAŁY

    pyszne
  • 1
    original
    Opublikowano

    RenataZ-et

    bardzo lubię :)
  • 0
    original
    Opublikowano

    Angelika10

    Pyszności
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    ewa19a

    Pyszności
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    mirosława4

    fajne danie
  • 0
    original
    Opublikowano

    Haneczka1

    pyszne :)robię podobne :)
  • 0
    original
    Opublikowano

    Haneczka1

    pyszne :)robię podobne :)
  • 1
    original
    Opublikowano

    Neetka90

    extra . ;)
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    ciekawe
  • 0
    original
    Opublikowano

    Iwona56

    jakie pyszne

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !