Sposób przygotowania

Fasole opłukać, wymoczy przez kilka godzin w letniej wodzie i ugotować do miękkości w wodzie z moczenia, osączyć. Jajka ugotować na twardo, wystudzić i obrać ze skorupek, następnie pokroić w kostkę. Ser żółty zetrzeć na jarzynówce. Wszystkie składniki wymieszać ze sobą, dodać majonez, sól i pieprz do smaku.

Komentarze

  • 3
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    pycha
  • 0
    original
    Opublikowano

    Brigitte

    exta ;p
  • 0
    original
    Opublikowano

    Brigitte

    *extra
  • 2
    original
    Opublikowano

    Katarzyna/kate1980

    super
  • 1
    original
    Opublikowano

    IKrakowianka

    świetna sałatka do wędliny i pieczywa
  • 0
    original
    Opublikowano

    RenataZ-et

    dobry pomysł na sałatkę

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !