Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Surówka z czerwonej kapusty

4.0
(26)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 5+ os.

Składniki:

jabłko 1 szt
cebula 1 szt
sól
sok z cytryny
oliwa
pieprz
kapusta czerwona 1/4 głowki

Przepis i sposób przygotowania na: Surówka z czerwonej kapusty

Kapustę poszatkować, posolić i odczekać chwilę. Następnie polać sokiem z cytryny. Jabłko zetrzeć na tarce,połączyć z kapustą i drobno pokrojoną cebulą.Wymieszać.Doprawić do smaku.Smacznego!

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

babcia
babcia 09.07.2012 15:14
apetyczna
babcia
babcia 09.07.2012 15:14
apetyczna
andzia123 15.03.2012 16:19
pychotka
Goya 10.01.2012 14:59
ostatnio często ja robię
Goya 18.12.2011 15:58
fajna
pigila
pigila 08.10.2011 19:04
super
Teresa12 25.09.2011 16:20
zdrowa jest
Teresa12 12.09.2011 11:40
pycha surowka
ilka_86 22.07.2011 08:48
uwielbiam ją:)
polly66 26.06.2011 10:53
jedna z ulubionych
edyta44 06.04.2011 08:42
pycha
Gosia32
Gosia32 15.02.2011 09:14
Moje dzieci ją uwielbiają:}
Anna210 21.12.2010 15:46
wygląda przesmacznie :)
aginaa 19.12.2010 13:13
mmm... super suroweczka:)
mehia 19.12.2010 11:54
bardzo ją lubię jeść :)
Jolanta41 19.12.2010 08:11
Lubię , a ciągle zapominam o istnieniu tej kapusty!
Dorota76 18.12.2010 23:07
uwielbiam taką
ada12302 18.12.2010 22:19
pycha

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak