Sposób przygotowania

Ziemniaki ugotować, zemleć, dodać jaja, mąkę,posolić do smaku.Wyrobić ciasto,utworzyć rulony, spłaszczyć nożem, kroić małe romby.Wrzucać na osolony wrzątek, gotować. Podawać polane masełkiem, bułką tarta lub z cebulką.

Komentarze

  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Magdalena98

    Pycha! Można też podawać z gulaszem.
  • 1
    original
    Opublikowano

    Jolanta41

    Libię z bardzo zrumienionym masłem .
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    mehia

    apetyczne :)
  • 2
    original
    Opublikowano

    aginaa

    uwielbiam kopytka
  • 0
    original
    Opublikowano

    ben-ka

    Tak dużo zostało mi ziemniaków z dzisiejszego obiadu.....nic innego tylko kopytka robić:)
  • 0
    original
    Opublikowano

    ewaa

    bardzo lubię kopytka:)
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    a ja lubię ze skwarkami i cebulką
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Agnik

    mniam
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    iknbozka

    mniam
  • 0
    original
    Opublikowano

    Koper

    pomysł na ziemniaki, które zostały z obiadu :)
  • 0
    original
    Opublikowano

    Kasiax18

    pycha
  • 0
    original
    Opublikowano

    pioge7

    uwielbiam
  • 2
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    może dzis zrobię

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !