Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Farsz z kaszy gryczanej

3.0
(17)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 1 - 2 os.

Składniki:

grzyby
masło 1/2 kostki
kasza gryczana
jajko 1
pieprz
sól

Przepis i sposób przygotowania na: Farsz z kaszy gryczanej

Gotujemy grzyby, siekamy je drobno i wsypujemy do wywaru. Dodajemy tam połowę masła i kaszę. Powinniśmy mieć ok. 0,5 l płynu. Gotujemy. Do ugotowanej kaszy dodajemy posiekane jajko na twardo oraz surowe i szczyptę pieprzu i soli. Dokładnie wymieszaj.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Zuzelka 30.12.2012 02:11
też ciekawa jestem smaku, a można nim faszerować mięso?
Natalia40 07.08.2011 12:09
pyszny
Katarzyna/kate1980 20.12.2010 14:33
ja też muszę sprawdzić bo jestem ciekawa smaku
iza15 19.12.2010 22:12
musze sprawdzic
rosik93 19.12.2010 10:37
Nigdy nie robiłem takiiego farszu

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak