Sposób przygotowania

Gotujemy grzyby, siekamy je drobno i wsypujemy do wywaru. Dodajemy tam połowę masła i kaszę. Powinniśmy mieć ok. 0,5 l płynu. Gotujemy. Do ugotowanej kaszy dodajemy posiekane jajko na twardo oraz surowe i szczyptę pieprzu i soli. Dokładnie wymieszaj.

Komentarze

  • 2
    original
    Opublikowano

    rosik93

    Nigdy nie robiłem takiiego farszu
  • 1
    original
    Opublikowano

    iza15

    musze sprawdzic
  • 3
    original
    Opublikowano

    Katarzyna/kate1980

    ja też muszę sprawdzić bo jestem ciekawa smaku
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Natalia40

    pyszny
  • 0
    original
    Opublikowano

    Zuzelka

    też ciekawa jestem smaku, a można nim faszerować mięso?

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !