Sposób przygotowania

Boczek pokroić w kostkę, usmażyć na patelni. Ocet, cukier i musztardę wymieszać, przyprawić solą i pieprzem. Na tłuszcz z boczku włożyć szpinak, podsmażyć aż zmięknie. Wlać marynatę, dodać usmażony boczek, wymieszać.

Komentarze

  • 2
    zdjecie0618_fit-800-600
    Opublikowano

    Margo1

    sałatki wszystkie lubię ale nie przepadam ze szpinaku
  • 1
    original
    Opublikowano

    Seba

    pycha
  • 1
    original
    Opublikowano

    Angelika10

    Świetna
  • 1
    original
    Opublikowano

    ankaryba

    fajna :-)
  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Treść odpowiedzi została zablokowana przez administratora serwisu.
  • 2
    katarzyna-jaworek.
    Opublikowano

    Katarzyna59

    fajna
  • 1
    original
    Opublikowano

    Adam/ZUB3R

    ciekawa sałatka
  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Treść odpowiedzi została zablokowana przez administratora serwisu.

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !