Sposób przygotowania

Plastry boczku posmarować musztarda, posypać natka pietruszki, oprószyć sola i pieprzem. Zwinąć i spiąć wykałaczką, usmażyć na margarynie. Cebulę i marchewkę pokroić w plasterki, włożyć do rondla, na wierzch położyć boczek, wlać bulion, przykryć i dusić około 15 minut.

Komentarze

  • 3
    zdjecie0618_fit-800-600
    Opublikowano

    Margo1

    to coś też dla mnie ale bardzie dla męża
  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    to musi być smaczne
  • 2
    original
    Opublikowano

    jeta72

    pyszne
  • 2
    katarzyna-jaworek.
    Opublikowano

    Katarzyna59

    fajne

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !