Sposób przygotowania

Śliwki opłukać, przełożyć do garnka i zalać wodą i koniakiem, odstawić na co najmniej 2- 3 godziny. Schab opłukać, osuszyć, natrzeć czosnkiem i pokroić w plastry. Rozbić je tłuczkiem kuchennym, oprószyć majerankiem, ziołami, solą i pieprzem. Na kotletach układać śliwki, kotlety zawijać w roladki i spinać wykałaczką. Na patelni rozgrzać oliwę i podsmażać na niej roladki z każdej strony na złoto.

Komentarze

  • 0
    original
    Opublikowano

    Iwusia

    Bardzo fajna :)
  • 0
    original
    Opublikowano

    RenataZ-et

    lubię to :)
  • 1
    original
    Opublikowano

    Seba

    bardzo fajne
  • 0
    original
    Opublikowano

    IKrakowianka

    coś wspaniałego :)

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !