Sposób przygotowania

Mięso po pokrojeniu zalewamy szklanką rosołu i odstawiamy. Na ogniu pozostaje pozostały rosół z marchewką. W tym czasie gotujemy makaron. Po ugotowaniu odcedzamy makaron i podajemy do miseczek. Do makaronu wlewamy gorący rosół z mięsem a następnie rosół z marchewką. Możemy na wierzch posypać zieleninę.

Komentarze

  • 1
    no-image
    Opublikowano

    noculos

    pycha
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    noculos

    pycha
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    dasada1

    moj ulubiony
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    dasada1

    moj ulubiony
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    dasada1

    moj ulubiony

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !