Sposób przygotowania

Borówki usmażyć z 3 łyżkami cukru, zmiksować. Rosół zagotować, dodać rozpuszczoną żelatynę. Mąkę ziemniaczaną wymieszać z małą ilością zimnej wody i wlać do gorącego rosołu, zagotować i odstawić. Po ostudzeniu dodać zmiksowane borówki rozmieszane z oliwą, zabarwić karmelem przygotowanym z 1 łyżki cukru, przyprawić do smaku solą i wymieszać. Podawać do mięs na zimno.

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    fajne
  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Treść odpowiedzi została zablokowana przez administratora serwisu.
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    zuzanna_z

    smaczny

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !