Sposób przygotowania

Ziemniaki pokroić w plastry, osolić i obrumienić na patelni z rozgrzanym olejem. Wyjąć z tłuszczu, włożyć do naczynia żaroodpornego, dodać zrumienioną na oleju cebulkę, oprószyć papryką, zalać śmietaną. Włożyć do piekarnika na 15 minut. Posypać koperkiem.

Spróbuj również

Komentarze

  • 2
    images-big
    Opublikowano

    anja3107

    bardzo fajne
  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    smaczne
  • 0
    original
    Opublikowano

    KasiaK90

    super
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    tomosatomos

    extra
  • 2
    original
    Opublikowano

    Iwusia

    ciekawe :)

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !