Sposób przygotowania

Mięso wymieszać z pikantną bułką tartą, jajami i przeciśniętym przez praskę czosnkiem. Dodać ryż i dobrze wyrobić. Doprawić solą i pieprzem. Formować małe kotleciki, panierować je w bułce i smażyć na rumiano z obu stron.

Komentarze

  • 0
    original
    Opublikowano

    MAR3STA

    pyszne
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    artur7

    apetyczne
  • 1
    original
    Opublikowano

    jeta72

    pyszne
  • 2
    original
    Opublikowano

    Rybciia

    ciekawe
  • 0
    original
    Opublikowano

    Ewelina38

    z ryżem są pyszne, często robię bardzo podobne
  • 1
    original
    Opublikowano

    smakoszek

    świetne kotlety:)

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !