Sposób przygotowania

Polędwicę pokroić na grube plastry, usmażyć na maśle po 3 min. z każdej strony, oprószyć solą i pieprzem. Mięso ułożyć w naczyniu żaroodpornym. Śmietanę wymieszać z curry, zalać mięso, posypać serem. Piec około 25 minut w temp. 200 stopni.

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    pycha
  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    pycha
  • 0
    original
    Opublikowano

    Angelika10

    pyszna polędwica
  • 1
    original
    Opublikowano

    IlonaAlbertos

    Zapowiada się ciekawie.
  • 2
    original
    Opublikowano

    ben-ka

    To mięsko bardzo by mi smakowało.

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !