Sposób przygotowania

Fasolkę ugotować w osolonej wodzie z dodatkiem soli i cukru. Po ostudzeniu, pokroić na kawałki. Papryki i ogórki pokroić na części, dodać do fasolki. Pokropić octem balsamicznym, wymieszać, oprószyć pieprzem. Podawać do mięs.

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    Szarrikka

    Bardzo apetyczne!
  • 3
    zdjecie0618_fit-800-600
    Opublikowano

    Margo1

    ciekawa sałatka
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    mehia

    extra
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Barbara/zuza22_85

    bardzo dobra
  • 0
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    pyszna
  • 1
    original
    Opublikowano

    barbara11561

    Bardzo mi się podoba:)
  • 0
    original
    Opublikowano

    Misiabe

    ciekawa sałatka
  • 2
    original
    Opublikowano

    Iwusia

    lubię taką do obiadu :)
  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    bardzo smaczna surówka

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !