Sposób przygotowania

Gdy jajka się gotują, wykładamy półmisek liśćmi zielonej sałaty i lekko solimy. Pomidory kroimy w ósemki, ogórki na ćwiartki i jeszcze na pół w poprzek. Układamy to wszystko na przemian, zostawiając miejsce dla jajek. Gdy te będą gotowe, studzimy je lekko, obieramy i kroimy na ćwiartki. Uzupełniamy nimi naszą sałatkę. Ozdabiamy kleksami majonezu i posypujemy solą i kto chce- pieprzem. Na koniec ozdabiamy zieleniną, najlepiej szczypiorkiem. Szybka, smaczna i efektowna kolorystycznie.

Komentarze

  • 1
    dscf7715
    Opublikowano

    Mysiunia

    super!
  • 0
    original
    Opublikowano

    m1monika

    wyśmienita!!!
  • 0
    original
    Opublikowano

    Smakuj

    super przepis
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    kuklik

    lekka i smaczna
  • 1
    original
    Opublikowano

    ben-ka

    smaczna.
  • 1
    100_7604
    Opublikowano

    misia53

    sałatka smaczna ,dobrze skomponowana

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !