Sposób przygotowania

Tosty opiekamy i z obu stron nacieramy czosnkiem (najlepiej żeby były czerstwe). Paprykę kroimy w paseczki, blanszujemy, cebulę siekamy, pomidory kroimy w plasterki, mozzarellę w kawałki - całość łączymy i mieszamy. Sos beszamelowy przygotowujemy wg przepisu: http://www.doradcasmaku.pl/przepis/81588/sos-beszamelowy.html
Dno naczynia żaroodpornego smarujemy odrobiną sosu, układamy jedną warstwę chleba tostowego, przekładamy połowę warzyw, polewamy sosem i czynność powtarzamy. Dociskamy i zapiekamy 30 minut w 180 stopniach.

Komentarze

  • 0
    original
    Opublikowano

    MAŁGORZATA108

    Interesując.
  • 0
    original
    Opublikowano

    suzana

    super
  • 0
    original
    Opublikowano

    alaaa

    ciekawe,może spróbuję
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    matii6

    ciekawy przepis
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    accee

    bardzo ciekawe
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    ada12302

    koniecznie trzeba spróbować
  • 0
    10547441_831219136896373_3580794721243242267_n
    Opublikowano

    iwa643

    ciekawe
  • 2
    original
    Opublikowano

    goofy9

    gorąco polecam

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !