Sposób przygotowania

Filety pokroić w paski. Zalewę z ananasa wymieszać z sosem sojowym, octem, ketchupem i rozpuszczoną w kilku łyżkach wody kostką rosołową. W marynacie umieścić mięso i odstawić na ok. 20 minut. W woku podsmażyć cebulę pokrojoną w talarki, mieszankę chińską i kawałki ananasa. Po 10 minutach wrzucić mięso i wlać zalewę. Smażyć razem jeszcze ok. 15 minut. Danie można podawać z białym ryżem.

Komentarze

  • 2
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    mniam mniam
  • 1
    original
    Opublikowano

    RenataZ-et

    super-lubię chińszczyzną!
  • 4
    original
    Opublikowano

    Seba

    smaczny

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !