Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Surówka z czerwonej kapusty zwyczajna

2.0
(1)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

kapusta czerwona 1
cebula 1
olej
sól
pieprz
Kwas cytrynowy Prymat

Przepis i sposób przygotowania na: Surówka z czerwonej kapusty zwyczajna

kapuste drobno szatkujemy i gotujemy w osolonej wodzie z dodatkiem kwasku, do czasu az kapusta bedzie miekka. Kapuste odcedzamy i czekamy az wystygnie, dodajemy pokrojoną w kostke cebulke, dodajemy pieprz i olej wg uznania - mieszamy.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

miki47 06.08.2012 10:16
mniam
angelika14 13.05.2011 15:43
też taką robię
Mati13 20.12.2010 13:11
fajna bo niskokaloryczna!

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak