Sposób przygotowania

pierś umyć pokroić i delikatnie rozbić,skropić sokiem z cytryny,posypać solą i pieprzem,zrobić panierkę,na talerzyku rozkłócić jajko z odrobiną mleka,na drugi wsypać mąkę,na trzecim wymieszać bułkę tartą ze skórką z cytryny,na patelni rozgrzać oliwę każdy sznycel obtoczyć w mące,jajku i bułce tartej i usmażyć na złoty kolor z obu stron,podawać z ryżem wymieszanym z masłem i odrobiną skórki cytrynowej.

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    pycha
  • 1
    original
    Opublikowano

    smile

    smaczny
  • 0
    original
    Opublikowano

    Wafelek2601

    Świetny pomysł

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !