Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Surówka z włoskiej kapusty i papryki

2.0
(2)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

kapusta włoska 0,5 szt
papryka konserwowa 2 szt
cebula 1 szt
czosnek ząbki 1 szt
olesj sojowy 4 łyżki
sól do smaku
cukier do smaku
pieprz do smaku

Przepis i sposób przygotowania na: Surówka z włoskiej kapusty i papryki

Kapustę drobno poszatkować, wymieszać z olejem. Dodać posiekana cebulę, pokrojoną w kostkę paprykę oraz drobno posiekany czosnek. Przyprawić do smaku solą, pieprzem i cukrem, wymieszać.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

romanrafal
romanrafal 23.07.2012 14:21
smaczna
Monika193
Monika193 26.10.2011 23:12
pyszna

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak