Sposób przygotowania

Jajka roztrzepałam lekko z cukrem trzepaczką rózgą, dodałam mieszając masę makową, bakalie, tartą bułkę i wiórki, przyprawę i proszek do pieczenia. Piekłam w 175 C ok, 1/2 godziny.

Komentarze

  • 0
    original
    Opublikowano

    ben-ka

    I zawsze coś słodkiego do kawy mamy:)
  • 1
    original
    Opublikowano

    Izabela/bella81

    na kawałek bym się skusiła:)
  • 1
    original
    Opublikowano

    barbara11561

    super
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Izabela28

    pyszności:)
  • 2
    original
    Opublikowano

    pacpaw

    uwielbiam makowce

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !