Sposób przygotowania

Oczyszczone mięso z ryb pokroić w kawałki, cebulę pokroić w plasterki. Kręgosłup, głowę, posiekaną cebule zalać wrzącą woda, osolić, dodać łyżeczkę papryki i gotować około 30 min. Kawałki ryby włożyć do rondla, przełożyć pokrojoną w paseczki papryką, utartą marchewką, dodać sól i zalać wywarem, gotować 15 minut. Przyprawić do smaku solą i pieprzem.

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    olkaaa

    bardzo lubię zupę rybną
  • 1
    original
    Opublikowano

    pycia9

    jak u mojej teściowej :p (hahaha) ale jest smaczna :)
  • 0
    katarzyna-jaworek.
    Opublikowano

    Katarzyna59

    lubię taką zupkę

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !