Sposób przygotowania

Ryż gotujemy wg przepisu na opakowaniu. Filety rybne podsmażamy na patelni.
Śmietanę mieszamy w rondelku z wyciśniętym sokiem z cytryny oraz posiekanym koperkiem. Chwilę razem gotujemy, a następnie odlewamy kilka łyżek sosu i rozrabiamy go z mąką. Całość przelewamy z powrotem do sosu i gotujemy do zgęstnienia. Przyprawiamy solą i pieprzem.

Komentarze

  • 0
    original
    Opublikowano

    magduś83

    mniam mniam pycha
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Elżbieta17

    super jedzonko:)
  • 0
    zdjecie9660
    Opublikowano

    smakowita

    apetyczne danie !
  • 1
    original
    Opublikowano

    plocia

    W piątek robiłam rybkę, pyszniutka

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !