Sposób przygotowania

Margarynę utrzeć z cukrem na puch, dodając po jednym jajku i nadal ucierać, następnie wsypać mąkę ziemniaczaną wymieszaną z proszkiem i mąką pszenną.
Dodać olej, ocet, trochę aromatu i starannie wymieszać.
Wyłożyć ciasto do formy i piec około 35 minut.
Wierzch ciasta można polać polewą lub tak jak ja zrobiłam, śmietanę wymieszałam z tężejącą galaretką, posmarowałam ciasto i obsypałam kolorowymi wiórkami kokosowymi i rodzynkami.

Komentarze

  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Mati13

    fajne:)
  • 1
    original
    Opublikowano

    mysza666

    Zgadzam się, że fajne;)
  • 0
    original
    Opublikowano

    eli82

    super
  • 0
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    wygląda bosko;]
  • 1
    original
    Opublikowano

    Sarenka

    Ladnie udekorowane.
  • 0
    original
    Opublikowano

    Sarenka

    Ladnie udekorowane.
  • 0
    original
    Opublikowano

    SyMiki

    super
  • 0
    original
    Opublikowano

    czekoladka_m

    Bardzo ładne:)

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !