Sposób przygotowania

Włoszczyznę zetrzeć na tarce o dużych oczkach. zalać gorącą osoloną wodą i gotować 15 minut. po kwadransie włożyć pokrojone w kostkę ziemniaki i brukselkę. Posiekane pieczarki udusić na tłuszczu, połączyć z zupą. Mleko wymieszać z mąką, dodać do zupy i zagotować.Przyprawić solą i pieprzem.

Komentarze

  • 2
    original
    Opublikowano

    Mirka-Ludomila

    musi być pyszna
  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    uwielbiam taką zupkę
  • 0
    original
    Opublikowano

    olkaaa

    fajna
  • 1
    original
    Opublikowano

    IlonaAlbertos

    Apetyczna zupka.

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !