Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

sałatka jajeczno-pieczarkowa

2.0
(2)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

pieczarki marynowane 1 słoik
majonez tradycyjny
jajko ugotowane na twardo 10 szt

Przepis i sposób przygotowania na: sałatka jajeczno-pieczarkowa

8 jajek kroimy w plastry dość grube pieczarki kroimy na plasterki. .2 jajka ścieramy na tarce i dodajemy do majonezu .Wszystkie skłądniki mieszamy razem .

UŻYJ W PRZEPISIE

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Anna133 02.06.2012 16:35
nie znam takieo połączenia
gosia47-47 02.04.2011 11:00
doskonałe
Ewelina47 06.02.2011 07:44
raz na jakiś czas można zjeść nawet jak się ma cholesterol
eli_555 15.01.2011 22:58
proste i pyszne
pigila
pigila 18.12.2010 21:39
ale cholesterol

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak