Sposób przygotowania

Mięso natrzeć czosnkiem roztartym z sola i obrumienić na smalcu. Dodać pokrojona cebulę i grzybki, oprószyć solą i pieprzem, podlać odrobiną wody i dusić około 1,5h. Miękkie mięso i grzyby wyjąć z sosu. Grzyby drobno posiekać, włożyć z powrotem, dodać śmietanę wymieszaną z mąką. Zagotować i przyprawić do smaku. Mięso pokroić na porcje ułożyć na półmisku, polać sosem.

Komentarze

  • 1
    no-image
    Opublikowano

    mehia

    pyszna
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    kuklik

    wspaniały obiadek
  • 2
    original
    Opublikowano

    teresa18

    super schabik
  • 2
    original
    Opublikowano

    IKrakowianka

    smaczna
  • 2
    original
    Opublikowano

    Iwusia

    bardzo smakowita
  • 2
    katarzyna-jaworek.
    Opublikowano

    Katarzyna59

    pyszna pieczeń

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !