Sposób przygotowania

Ryż ugotować w osolonej wodzie. Pieczarki drobno posiekać i lekko zrumienić na połowie tłuszczu. Posiekaną cebulę zrumienić na pozostałym tłuszczu. Pieczarki, jaja, cebulę i ser wymieszać z ugotowanym ryżem, przyprawić do smaku solą i pieprzem. Gotową masę wyłożyć do żaroodpornego naczynia i zapiec w nagrzanym piekarniku.

Komentarze

  • 0
    no-image
    Opublikowano

    mehia

    super!
  • 1
    original
    Opublikowano

    olkaaa

    fajne
  • 0
    ja
    Opublikowano

    IZABELA29

    prosto i smacznie
  • 2
    original
    Opublikowano

    Iwusia

    wygląda bardzo smacznie
  • 0
    fb_img_1444562273221
    Opublikowano

    Poison1988

    proste i smaczne do tego apetycznie podane :)

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !