Sposób przygotowania

Mięso pokroić w plastry i zbić tłuczkiem, na każdy kawałek położyć paseczek boczku, zwijać w ruloniki. Spiąć wykałaczkami i otaczać w tartej bułce, smażyć na rozgrzanym oleju. Oprószyć solą i pieprzem, przełożyć do rondla i dusić z dodatkiem drobno pokrojonych pieczarek podlewając odrobiną wody. Po 15 minutach dodać utarty seler i posiekaną cebulę, dusić do miękkości.

Komentarze

  • 1
    no-image
    Opublikowano

    mehia

    robię podobne, bardzo dobre są
  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    super
  • 2
    original
    Opublikowano

    Iwusia

    smaczny obiad
  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    pyszne mięsko
  • 0
    original
    Opublikowano

    staropolanka5

    zrazy , mniam wszyscy w rodzinie je uwielbiają

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !