Sposób przygotowania

Specjalnie na ten cel kupiłam obręcz, w ktorej warstwami układałam te przystawke. Szynka w plastry, ogorek zielony w plastry. Pierś ugotowac, pokroic w plastry. Składniki układamy kolejno w obręczy tak zeby kolory były rózne, (ale kazdy mzoe to uczynic inaczej). Po ulozeniu na zmiane składników zdjełam ostroznie obrecz. Zmieszałam składniki sosu Sos: łyzeczka octu bałego winnego, łyzka oliwy z oliwek, płaska łyzeczka musztardy francuskiej i polałam dookoła przystawke. Posypałam kaparami.

Komentarze

  • 0
    no-image
    Opublikowano

    mikrusiak

    heh... a co to ;P
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Mala

    super wieża
  • 0
    original
    Opublikowano

    bami

    nazwa niecodzienna :)
  • 1
    original
    Opublikowano

    bernika

    jest to przekaska z kuchni wiktoriańskiej epoki Jane Austen.
  • 3
    original
    Opublikowano

    SmacznaPyza

    czy plastry powinny być specjalnie przycięte? wygląda to ślicznie, ale nie mam obręczy...
  • 0
    original
    Opublikowano

    Sarenka

    Wow!

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !