Sposób przygotowania

Zmielone mięso lekko zrumienić na łyżce masła. Drobno posiekaną cebule poddusić na pozostałym maśle, wymieszać z mięsem, dodać pieprz i cynamon. Przyprawić do smaku solą. Paprykę obciąć u nasady strąków, oczyścić z nasion i napełnić przygotowanym mięsem. Ułożyć w rondlu. Pomidory obrać ze skórki i pokroić w cząstki. Cząstkami pomidorów obłożyć nadziane papryki, oprószyć solą i miętą, zalać 1 szklanka wody. Udusić pod przykryciem do miękkości.

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    świetnie wygląda taka papryka
  • 1
    original
    Opublikowano

    Angelika10

    Pyszna .
  • 1
    original
    Opublikowano

    Motorek

    super
  • 1
    original
    Opublikowano

    Betka

    fajne;))

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !