Sposób przygotowania

Pokrojone wątróbki oprószyć mąką i zrumienić na tłuszczu. Pod koniec dodać posiekaną cebulę, oprószyć solą i pieprzem, podlać odrobiną wody i dusić pod przykryciem około 15 minut. Po kwadransie podlać śmietaną i przyprawić do smaku. Ryż wyłożyć na półmisek, polać sosem z uduszonymi wątróbkami.

Komentarze

  • 1
    no-image
    Opublikowano

    mehia

    niezłe :)
  • 2
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    pyszny
  • 1
    original
    Opublikowano

    pipi765

    świetne
  • 2
    original
    Opublikowano

    ankaryba

    z gęsich jeszcze nie jadłam
  • 1
    original
    Opublikowano

    olkaaa

    jestem ciekawa jak smakuje
  • 2
    original
    Opublikowano

    IlonaAlbertos

    Wart wypróbowania.

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !