Sposób przygotowania

Mięso kroimy w paski, obsmażyć na patelni, dodać pokrojoną w plastry marchew oraz plastry pieczarek. Doprawić solą, pieprzem, innymi dowolnymi przyprawami do smaku. Dolać bulionu a następnie dusić ok. 1,5 godziny. Pod koniec dodać ogórki i śmietanę. SMACZNEGO !!!

Komentarze

  • 2
    original
    Opublikowano

    Natalia/tubisiek

    ciekawy przepis :)
  • 1
    100_7604
    Opublikowano

    misia53

    Nie na słodko , nie na słono , lecz na kwasno przyrzadzono.
  • 1
    original
    Opublikowano

    Agnieszka172

    ciekawe
  • 0
    original
    Opublikowano

    Ewelina47

    super

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !