Sposób przygotowania

Natkę pietruszki, bułkę tartą, rozgnieciony czosnek, szklankę sera żółtego i oliwę wymieszać. W naczyniu żaroodpornym ułożyć kotlety, oprószyć solą i pieprzem. Na każdym kotlecie położyć łyżkę farszu, posypać pozostałym żółtym serem. Wlać wino i włożyć do piekarnika nagrzanego do 190 stopni na 30 min.

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    bardzo to musi być dobre
  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    super pomysł
  • 2
    original
    Opublikowano

    olkaaa

    ciekawe
  • 1
    original
    Opublikowano

    ankaryba

    pyszne :-)
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    zuzanna_z

    ciekawy pomysł
  • 2
    original
    Opublikowano

    jordi

    na pewno smaczne-uwielbiam połączenie wieprzowiny z czerwonym winem
  • 3
    katarzyna-jaworek.
    Opublikowano

    Katarzyna59

    bardzo smaczne

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !