Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Jesienna zupa

2.0
(1)
Czas
Czas: 30 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

mięso mielone 30 dag
sok pomidorowy 2 szkl
kostka mięsna 2 szt
marchew 4 szt
por 1 szt
kapusta 1/2 szt
tymianek 1 łyżeczka
sól do smaku
pieprz do smaku
olej do smażenia

Przepis i sposób przygotowania na: Jesienna zupa

Na rozgrzanym oleju lekko obsmażyć mielone mięso, dodać pokrojone jarzyny i sok pomidorowy. Wlać bulion i gotować do miękkości jarzyn. doprawić do smaku solą pieprzem i tymiankiem.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Motorek 15.05.2012 10:19
fajna
mehia 15.01.2011 18:19
pyszna
matii6 17.12.2010 20:54
smaczna zupka

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak