Sposób przygotowania

Z mięsa mielonego , jaj, bułki tartej i startej cebuli wyrabiamy mieszankę na klopsiki. Pieczarki i 1 szt cebuli kroimy drobno w talarki i podsmażamy na oleju.Uformowane w kuleczki klopsiki a następnie obtoczone w bułce tartej,smażymy na patelni i dorzucamy do pieczarek. Wszystko dobrze przyprawić solą i pieprzem a następnie dusić jeszcze ok. 25 min pod przykryciem.

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    alaaa

    bardzo pomysłowe danie
  • 2
    original
    Opublikowano

    Natalia/tubisiek

    też takie robię :)
  • 1
    original
    Opublikowano

    ElizaT

    wyglądają świetnie i tak apetycznie ! dodaje do ulubionych, chętnie wykorzystam Twój przepis ;)
  • 1
    original
    Opublikowano

    Tomek16

    ciekawe
  • 1
    original
    Opublikowano

    RenataZ-et

    Bardzo apetyczne danie
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    bardzo smaczne klopsiki
  • 2
    original
    Opublikowano

    gacopierz23

    super
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    jarek4

    mniam
  • 1
    ja
    Opublikowano

    IZABELA29

    z pieczarkami spróbuje zawsze robiłam same
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Juleczka20

    pyszne

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !