Sposób przygotowania

Ziemniaki ugotować w osolonej wodzie, odcedzić, przegnieść przez praskę. Dodać tłuszcz, maślankę i koperek, wymieszać. Podawać do mięs.

Komentarze

  • 2
    zdjecie0618_fit-800-600
    Opublikowano

    Margo1

    o lubię takie ziemniaczki z pachnącym koperkiem, do tego maslaneczka , pycha , zawsze dawałam jajko sadzone.
  • 2
    original
    Opublikowano

    MAR3STA

    bardzo smaczne;)
  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    dla mnie to najlepsza postać ziemniaczków, uwielbiam takie
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    mehia

    extra
  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    wygląda super
  • 1
    original
    Opublikowano

    IlonaAlbertos

    Na pewno smaczne.

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !