Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Żeberka z rusztu

2.0
(0)
Czas
Czas: 30 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 5+ os.

Składniki:

żeberka wieprzowe 1 kg
miód 4 łyżki
sok z cytryny 4 łyżki
sos sojowy 4 łyzki
Imbir mielony Prymat 3 łyżeczki
sól 1 łyżeczka
pieprz 1 łyżeczka

Przepis i sposób przygotowania na: Żeberka z rusztu

Wszystkie składniki wymieszać i połową marynaty posmarować mięso. Żeberka włożyć na ruszt i piec około 2 godzin w temp 180 stopni. Podczas pieczenia smarować od czasu do czasu marynatą.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Rybciia 11.06.2012 11:09
uwielbiam :-)
Seba 01.06.2012 11:10
pycha
Seba 01.06.2012 11:10
pycha
IKrakowianka 22.09.2011 08:21
ale pyszne
Angelika10 10.08.2011 22:32
Żeberka pycha.

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak