Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Potrawka z wołowiny

2.0
(1)
Czas
Czas: 30 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

polędwica wołowa 50 dag
mąka 2 łyzki
rosół 1 szkl
musztarda 2 łyzki
skórka z cytryny 1 łyzka
śmietana 1 szkl
fasolka szparagowa 50 dag
olej do smażenia
sól do smaku
pieprz do smaku

Przepis i sposób przygotowania na: Potrawka z wołowiny

Polędwicę pokroić w słupki usmażyć na patelni. posypać mąka, sola i pieprzem, przełożyć do rondla, wlać rosół, dodać musztardę i skórkę cytrynową. Gotować około 1 godziny, dodać śmietanę i fasolkę. Gotować do miękkości.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Bernadeta 14.05.2013 08:21
fajny pomysł
Gosia32
Gosia32 28.07.2011 18:40
musi być pyszne

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak