Sposób przygotowania

Mięso pokroić w plastry, cebulę pokroić w piórka. Mięso oprószyć solą, obłożyć cebulą i pozostawić na 1h. W rondlu stopić smalec, włożyć mięso razem z cebulą i dusić przez kilka minut. Podlać winem, dodać przyprawę do zup i udusić do miękkości. Gdy mięso będzie miękkie oprószyć mąką, zagotować, przyprawić do smaku.

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    pycha
  • 2
    ja
    Opublikowano

    IZABELA29

    smaczne ...
  • 1
    original
    Opublikowano

    Seba

    smaczne
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    kuklik

    pyszniytkie

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !